Paradijs voor jagers en vogelaars

Onderweg naar het boshuis, en zeker bij zonsondergang, zult u veel wilde dieren als herten, vossen, dassen, fazanten en soms zelfs wilde katten zien voorbij lopen. Ook zijn er talloze vogelsoorten die uitsluitend in deze regio voorkomen. Dit maakt het boshuis een paradijs voor jagers en vogelaars.

jagen-in-hongaarse-bossen

In het hart van Nationaal Park De Zeven Paarlen Beek waar de Stierenvallei onderdeel van is, ligt het dorp Kisvaszar. Ten zuiden van het dorp, net buiten de bebouwde kom, staat het onroerend goed. De naam Kisvaszar is aan de plaats gegeven door de Schwaben vanuit het Duitse ‘wasser’ (vaszar, uitspraak: wassar), waarbij het Hongaarse woord voor ‘klein’ (kis) eraan vooraf gaat. Het dorp Kleinwater is op zichzelf een typisch Hongaars dorp, met een gemeentehuis, kerk, buurtsuper met café en een verenigingshuis.

stallen-hongaars-huis  jacht-hongarije

Ten zuiden van Kisvaszar ligt de Stierenvallei. Aan deze kronkelweg of laan staan enkele villa’s en mooie vrijstaande huizen, waarvan het onroerend goed het eerste huisnummer is. Het is gezien de huidige indeling geschikt om een pension of verenigingshuis voor jagers of vogelaars met een appartement voor de beheerder van te maken. Boven op zolder is ruimte om twee of drie riante studio’s te realiseren. Vanuit het onroerend goed kunt u via de verschillende verharde en onverharde wegen direct de bossen in. Een droom voor iedere natuurliefhebber.

hal-huis-hongarije  koophuis-hongarije-mecsek

Vroeger was het onroerend goed een dorpscafé, waar de dorpelingen na een dag hard werken een palinka (Hongaarse fruitjenever) gedronken werd. Nu de eigenaar al een tijd met pensioen is, biedt het onroerend goed alle mogelijkheden om het naar eigen smaak en voor uw eigen wensen in te richten.

boswachtershuis

 

Vaste prijs van het onroerend goed: 24.999,- euro k.k.

Lees verder:

Altijd al gedroomd van een luxe vakantiehuis of een eigen Bed and Breakfast in het bos? Neem dan direct contact op met de eigenaar voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

E-mailadres: huistekoophongarije@gmail.com
Nederlands telefoonnummer: +31-655588869
Hongaars telefoonnummer: +36-209616646