Om er te wonen…

Een plek waar iedereen van droomt: een huis in de Stierenvallei. Een mooie plaats met goede buren, namelijk de bomen en de dieren, en een omgeving die uitnodigt om ontdekt te worden. Heeft u geen plannen voor een B&B of andere onderneming, dan is het een huis met veel privacy. Mooi tegen het bos gelegen met een rustige verharde weg naar de winkelsteden Dombóvár en Komló.

villa-in-hongarije

Bent u een dierenliefhebber? Met name met zonsopgang en zonsondergang zult u talloze dieren kunnen zien. Mooie herten, trotse fazanten, vluchtige dassen en eigenwijze vossen, ieder met een eigen karakter. Het natuurgebied zorgt voor een prettige leefomgeving voor mensen en dieren. Voor de hobby-kok is het natuurgebied een klein feestje. De slakken en paddenstoelen die de dure restaurants in Frankrijk serveren, komen uit Hongarije en komen volop voor in de vallei.

hongaarse-dorp-kisvaszar-baranya  Vrijstaand huis in het bos te koop

Het hoofdgebouw bestaat uit in totaal elf ruimtes die elk naar eigen smaak zijn in te richten. Origineel bestaat het huis uit twee gescheiden delen met ieder een eigen ingang, voordeur en badruimte. Boven is een even zo grote oppervlakte.

huis-hongarije  mecsek-huiskamer

Eventueel kan de bovenverdieping bewoonbaar gemaakt worden. De vorige eigenaar is begonnen met het plaatsen van mooie acacia boomstammen, om deze mooi te lakken en karakter aan het hoofdgebouw te geven. Uiteraard is het aan de nieuwe eigenaar om dit idee wel of niet verder voort te zetten. Tegenover het hoofdgebouw is een wijnhuis met daarnaast gelegen twee wijnkelders. De moestuin kan desgewenst anders gebruikt gaan worden, bijvoorbeeld als wijngaard, maar u zou het ook voor een sport-activiteit kunnen inrichten. Gezien het formaat en de ligging naast het huis is alles eenvoudig te realiseren.

veranda-kisvaszar-natuur  huis-tuin-mecsek

 

De eigenaar helpt u graag bij het inventariseren van de kosten van de renovatie en gaat eventueel met u naar enkele bouwmarkten om een idee te krijgen van de materiaalkosten.

Villa midden in het bos

 

Vaste prijs: 24.999,- euro k.k.

Lees verder:

Maak vandaag een afspraak met de eigenaar om het te bezichtigen.

E-mailadres: huistekoophongarije@gmail.com
Nederlands telefoonnummer: +31-655588869
Hongaars telefoonnummer: +36-209616646